Greška OBAVEŠTENJE: Poštovani kupci, obaveštavamo Vas da će porudžbine poslate do 14h, biti otpremljene istog dana. S poštovanjem, Technogreen.
Languages:  English  Srpski  


BESPLATNA ISPORUKA
na sve porudžbine preko 12.000,00 dinara

Isporuka

TECHNOGREEN je osnovan 2002. godine i iza sebe ima12 godina uspešnog poslovanja. Osnovna delatnost je usmerena na uvoz, distiribuciju rezervnih delova i potrošnog materijala za malu baštensku tehniku.

Nudimo Vam efikasno snabdevanje elektronskim putem, bez dodatnih troškova, gubljenja vremena i suvišne papirologije. Ovim putem možete lako naručiti željene artikle, koji će vam biti isporučeni u najkraćem roku. Uštedite vreme kupujući iz svoje fotelje, a sve ostalo prepustite nama i uverite se u pouzdanost našeg lagera i veoma kurentnih cena. Naglašavamo da se sajt ažurira u realnom vremenu, što znači da je prikaz asortimana, lagera i cena uvek ispravan.

Sajt je namenjen pravnim licima – firmama, te se plaćanje može vršiti samo virmanski, preko računa. Za sve koji nisu profesionalni kupci ili žele da plate gotovinom, nudimo vam mogućnost kupovine u maloprodajnim objektima naših ditributera širom zemlje. Pozovite nas i mi ćemo Vas uputiti kod našeg najbližeg distiributera.

Isporuka se vrši na sve adrese u Srbiji. Minimalni iznos porudžbine 2500,00 RSD sa uračunatim PDV kupac plaća troškove isporuke, a za iznose preko 12000,00 RSD sa uračunatim PDV mi plaćamo troškove isporuke na teritoriji Srbije.

Roba se može preuzeti na više načina:

1. Slanjem preko kurirskih dostavnih službi i "D Express". Krajnji rok za naručivanje je 14.30 časova, da bi robu dobili sutradan.

2. Preuzimanjem u našem magacinu veleprodaje.

3. Dostavom našim vozilom do Vas (učestalost obilaska kupaca je svakih 10 do 15 dana).

Nazad
Copyright © 2013, Technogreen d.o.o., Beograd