Greška OBAVEŠTENJE: Poštovani kupci, obaveštavamo Vas da će porudžbine poslate do 14h, biti otpremljene istog dana. S poštovanjem, Technogreen.
Languages:  English  Srpski  


BESPLATNA ISPORUKA
na sve porudžbine preko 12.000,00 dinara

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja internet sajta www.technogreen.rs

Imate punu slobodu pri pretraživanju internet kataloga Technogreen. Takođe slobodno preuzmite i delite u celosti kataloge u *.PDF formatu koje možete preuzeti ovde.

Fotografije i ostale sadržaje internet kataloga istaknute na sajtu www.technogreen.rs možete koristiti informativno za vaše potrebe, ali za kopiranje i dalju distribuciju ili korišćenje u vašim javnim dokumentima, potrebno je da dobijete pismenu dozvolu od nas.

Posebno ističemo, da su cene prikazane isključivo prijavljenim saradnicima, i predstavljaju poslovnu tajnu izmedju Technogreen d.o.o. i svakog saradnika pojedinačno, pa vas molimo da ih u cilju dobre poslovne saradnje ne otkrivate trećim licima.

Poštovani posetioci,

pozivamo vas da iskoristite sve prednosti internet kataloga Technogreen, tako što ćete postati profesionalni kupac kod nas. Profesionalni kupac ima mogućnost da vidi cene proizvoda, naručuje proizvode, i priliku da ostvari niz dodatnih pogodnosti. Prijavite se ovde.

Nazad
Copyright © 2013, Technogreen d.o.o., Beograd